Nova vest
Košarka

Subota, 29.12.2018.

14:00

Meč visokog rizika, Budućnost bez organizovanih navijača protiv Zvezde

Crvena zvezda dočekuje u nedelju od 19 časova ekipu Budućnosti u utakmici 13.kola ABA lige.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Meč visokog rizika, Budućnost bez organizovanih navijača protiv Zvezde
Starsportphoto

Duel je na programu u hali "Aleksandar Nikolić" i "crveno-beli" su izdali posebno saopštenje posle sastanka sa organima reda jer je saopšteno da je utakmica proglašena za onu "povišenog rizika".

Interesovanje navijača Crvene zvezde za ovaj meč je veliko, karte po standardnim cenama za duele ABA lige su puštene u prodaju u četvrtak.

"Klub ovom prilikom obaveštava javnost, da u skladu sa propozicijama ABA lige, ali i preporukom MUP Republike Srbije, razmene karata za gostujuće navijače, neće biti, osim na bazi reciprociteta (KK Crvena zvezda mts dobio je 20 karata za meč koji je odigran u Podgorici u 2. kolu ABA lige)", navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da neće biti dozvoljen organizovan dolazak gostujućih navijača.

"KK Crvena zvezda mts takođe, nakon sastanka koji je održan u petak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu sa predstavnicima MUP-a, Žandarmerije i obezbeđenja, obaveštava javnost da nikome od navijača KK Budućnost VOLI koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u Beograd, neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu".

Kapije dvorane biće otvorene dva i po sata pre početka, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve