Nova vest
Košarka

Petak, 28.12.2018.

13:25

Delfino se rastaje sa Torinom posle svađe sa sinom vlasnika

Argentinski košarkaš Karlos Delfino posvađao se sa sinom vlasnika svog kluba Torina, te će isti najverovatnije i napustiti.

Izvor: LN

Autor: LN

Delfino se rastaje sa Torinom posle svađe sa sinom vlasnika
Foto: Getty Images

Delfino, koji ima bogatu košarkašku karijeru, letos je došao u Torino kako bi sa legendarnim trenerom Lerijem Braunom pokušao da napadne titulu prvenstva Italije.

Posle poraza Torina od Avelina u italijanskom šampionatu Delfino je ušao u žustru raspravu potpredsednikom kluba i sinom vlasnika Torina Frančeskom Fornijem.

Kako navodi "Tuttosport" Delfino nije bio saglasan sa Fornijem i došlo je do obračuna, posle čega je klub odlučio da najverovatnije otpusti Argentinca.

Delfino je tokom karijere bio član Bolonje, Detroita, Toronta, Himkija, Milvokija, Hjustona, Baskonije i drugih manje poznatih ekipa, ima 36 godina i jedan je od članova argentinskog tima koji je osvojio zlato na Olimpijskim igrama 2004. u Atini.

Torino se već rastao sa pomenutim američkim trenerom Braunom, pod čijim vođstvom je ekipa došla do skora 4-8 u Seriji A, te 0-10 u Evrokupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve