Nova vest
Košarka

Četvrtak, 06.12.2018.

22:44

Bajern slavio protiv Himkija, Gran Kanarija bolja od Armanija

Košarkaši Bajerna ostvarili su petu pobedu u Evroligi ove sezone pošto su kao domaćini savladali ekipu Himkija sa 72:65 (16:16, 15:12, 23:22, 18:15).

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Bajern slavio protiv Himkija, Gran Kanarija bolja od Armanija
Foto:Starsport

Izabranici trenera Dejana Radonjića su u susretu 11. kola elitnog takmičenja tokom većeg dela meča bili u prednosti i na kraju su zasluženo slavili.

Bilo je to veče u kojem su zapaženu ulogu imali i naši koraškaši. Bivši igrač Partizana Vladimir Lučić postigao je 13 poena, jedan manje od najefikasnijeg na meču, Nihada Đedovića.

Bivši košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović je za pola sata igre postigao devet poena, Nemanja Dangubić je imao tri, dok treba istaći i sasvim solidnog Derika Vilijamsa sa deset poena.

Stefan Marković je timu Himkija postigao deset poena, koliko i Malkolm Tomas, dok su Čarls Dženkins i Miki Džordan imali učinak od po 12 poena.

Interesantno je bilo i u okršaju Armanija iz Milana i Gran Kanarije. Slavili su Španci kao gosti, četvrti put ove sezone i to rezultatom 94:86, po četvrtinama 20:22, 28:18, 23:23, 23:23.

U ekipi Gran Kanarije, bivši košarkaš Crvene zvezde Nikola Radićević je postigao deset poena, koliko i Ondrej Balvin, dok je igrač susreta, Markus Erikson postigao 17 poena, a Kim Tili 12.

U ekipi Armanija, Vladimir Micov je završio susret sa šest poena, dok je najefikasniji kod italijanske ekipe bio Arturas Gudaitis sa 16 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve