Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 03.12.2018.

18:05

Gordićeva "kometa" protiv Partizana obeležila novembar VIDEO

U najboljih pet poteza meseca novembra ABA lige našla su se zakucavanja jednog partizanovca i zvezdaša, ali i nerealan pogodak Nemanje Gordića.

Izvor: LN

Autor: LN

Gordićeva
Foto: Starsport

Na petoj poziciji za novembar našao se talentovani 18-godišnji as Igokee Dalibor Ilić, kojem su protivnici iz Olimpije mogli samo da se sklone na putu do koša.

Četvrtu poziciju zauzeo je Australijanac u dresu Partizana Džok Lendejl atraktivnim "posterom" preko Kostje Mušidija iz Mega Bemaksa.

Na trećoj poziciji bio je centar Cibone Džondre Džeferson koji je profitirao posle sjajne akcije svoje ekipe, dok se na drugoj poziciji našao bek Zvezde Ognjen Dobrić koji je u kontranapadu zakucao Mornar.

Prvu poziciju za novembar i jedino mesto u najboljih pet koji nije zasluženo zakucavanjem imao je bek Budućnosti Nemanja Gordić. On je, u meču Partizana, koš pogodio sa skoro tri četvrtine terena, uz zvuk sirene u meču u Podgorici.

ABA liga trenutno je na pauzi zbog reprezentativnih obaveza košarkaša, a njen nastavak je zakazan za petak, sedmi decembar, kada počinje deseto kolo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve