Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 03.12.2018.

22:45

Micić o pozivu u reprezentaciju: Svaki put se obradujem kao da je prvi

Vasilije Micić, srpski košarkaški reprezentativac, dao je svoje mišljenje o utakmici protiv Grčke i igranju u nacionalnom dresu.

Izvor: LN

Autor: LN

Micić o pozivu u reprezentaciju: Svaki put se obradujem kao da je prvi
Foto: Starsport

Srbija je pobedila Grčku sa 84:61 i približila se plasmanu na Svetsko prvenstvo 2019. u Kini.

Micić ističe da je pobeda protiv Grčke bila veoma bitna, ali i hvali svoje saigrače.

"Mislim da je ovo jedna vrlo važna pobeda, bez obzira na razliku. Odigrali smo kvalitetnu utakmicu. Drugi rezultat Gruzije i Izraela nam ide na ruku. Nadam se da ćemo u sledećem prozoru imati priliku svi da se odazovemo", izjavio je Micić.

Plejmejker Efesa ističe da mu je uvek lepo dok igra za reprezentaciju.

"Uvek sam srećan da igram za reprezentaciju, jer ja se osećam prelepo dok igram. Svaki put se obradujem kao da je prvi put i uvek će tako biti. Sledeća utakmica je sa Estonijom i ona uopšte nije lak protivnik".

Micić igra fantastično u svom klubu, a kao priznanje za svoj rad dobio je nagradu MVP-a Evrolige za mesec novembar. Turski klub je Srbiji izašao u susret jer je Vasiliju dopustio da igra za reprezentaciju u meču protiv Grčke.

"U petak je Real, biće veoma teška utakmica, ali smo do sada pokazali da imamo kvalitet. Srećan sam, to je nagrada za moj rad i trudiću se da tako nastavim. Drago mi je da je klub izašao u susret (za reprezentaciju Srbije), srećan sam što je klub tako odreagovao i nadam se da će tako biti i u sledećem (prozoru)", jasan je Micić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve