Nova vest
Košarka

Utorak, 20.11.2018.

16:45

Trinkijeri: Meč sa Valensijom poseban za oba tima VIDEO

Trener Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da je meč protiv Valensije u Evrokupu poseban zbog povezanosti dva kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Trinkijeri: Meč sa Valensijom poseban za oba tima VIDEO
Foto: Starsport

"Očekuje nas važna, teška i zanimljiva utakmica protiv kvalitetnog protivnika. Iako se tek drugi put sastajemo, Valensija i mi imamo zajedničku istoriju jer je puno igrača ostavilo dubok trag u oba kluba. Tomašević, Milojević, Perović, Avdalović, Lučić... prema tome, ovaj meč je za oba tima poseban", istakao je Trinkijeri za klupski sajt.

Trinkijeri je o utakmici sa Valensijom pričao i za televiziju O2:

Za razliku od gostovanja u Sankt Peterburgu, u tim Partizana se vraća najbolji pojedinac crno-belih ove sezone Rade Zagorac.

"Tamo smo odigrali dosta konkurentan meč. Oni dolaze posle teškog poraza u domaćem prvenstvu i treba očekivati reakciju, posebno jer su sve ekipe veoma motivisane da igraju u atmosferi kakvu mi imamo u "Pioniru". Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo. Idemo na pobedu", poručo je Zagorac.

Utakmica 8. kola C grupe Evrokupa Partizan - Valensija na programu je sutra sa početkom u 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić". Valensija je prva u grupi sa skorom 5-2, a Partizan peti sa 2-5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve