Nova vest
Košarka

Subota, 17.11.2018.

10:21

Stanje u Partizanu: S Novicom "duga priča", Braun prekobrojan

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri prokomentarisao je statuse spornih igrača njegovog tima.

Izvor: LN

Autor: LN

Stanje u Partizanu: S Novicom
Foto: Starsport

Trinkijeri je pričao o Novici Veličkoviću i Entoniju Braunu koji ne igraju otkad je on došao na mesto šefa stručnog štaba.

Kada je reč o Novici Veličkoviću, Trinkjeri je kazao da je to "duga priča", dok je za Entonija Brauna dodao da "u ovom trenutku nema prostora za njega".

Trener Partizana je još ranije rekao da je Novici dao tri nedelje da se dovede u potrebnu fizičku spremu, dok je istakao i da stanje sa Zagorcem nije poznato i da ne zna da li će igrati u narednoj utakmici.

Crno-bele očekuje "paklenih" desetak dana. Partizan će u nedelju gostovati Budućnosti u ABA ligi, posle čega joj slede dueli sa Valensijom i Crvenom zvezdom.

Trinkjerijev pomoćnik Vlado Šćepanović bio je igrač i trener u Partizanu i Budućnosti.

"Budućnost je jedina evroligaška ekipa sa ovih prostora. Pokazali su da imaju veliki potencijal, da je odlična šuterska ekipa. Ulogu favorita im prepuštamo zbog toga što igra u Podgorici. Kvalitetom je za sada sigurno iznad nas. Podigli su samopouzdanje u šutu i biće veoma opasni", rekao je Šćepanović.

Utakmica između Budućnosti i Partizana igraće se u nedelju od 19.00 u Podgorici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve