Nova vest
Košarka

Četvrtak, 15.11.2018.

08:55

"Ne volim Srbe, ali Lučić je kul"

Košarkaš Bajerna iz Minhena Devin Buker pohvalno je pričao o saigraču Vladimiru Lučiću, ali je u šali rekao i da ne voli Srbe.

Izvor: PT

Autor: PT

Photo by Alexandra Beier/Bongarts/Getty Images

Magazin minhenskog kluba koji izlazi na "Youtube" ovoga puta nam je doneo priču o reprezentativcu Srbije Vladimiru Lučiću. "Luča" je jedan od najvažnijih i najboljih igrača Bajerna i saigrači imaju samo reči hvale za njega.

"Ima veliko iskustvo igranja, bio je kapiten Partizana. On je sjajan igrač da ga imate u timu, jedan je od najboljih igrača sa kojima sam igrao, pogotovo u nemačkoj ligi", rekao je Brejdon Hobs.

Lepe reči za Lučića imao je i Danilo Bartel, a onda je na red došao Amerikanac Devin Buker.

"Luča je kul. Znate on je Srbin, a ne volim nešto Srbe, ali Luč je kul. Na terenu je sjajno igrati sa njim", rekao je u šali Devin Buker.

Buker je u Minhenu od 2016. godine, a ove sezone "nema sreće" jer u Bajernu igraju čak četvorica Srba (Jović, Dangubić, Mačvan, Lučić), dok je na klupi crnogorski stručnjak Dejan Radonjić.

"To je bila samo šala. Stalno se šalimo jedni s drugima. To je naš način", rekao je Buker i naveo da je izjava loše protumačena.

Izjave Hobsa, Bukera, Bartela i Mačvana, a koje su u vezi sa Lučićem pogledajte od 11:45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d