Nova vest
Košarka 48

14.5.2024.

14:56

Loše vesti: Nikola Topić završio sezonu?

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Topić završio je sezonu zbog povrede kolena koju je zadobio na meču sa Partizanom u finalnoj seriji ABA lige.

Izvor: Sport Klub

Starsport

Ovu informaciju preneo je Sportal, navodeći da to saznaju od izvora bliskih klubu.

Topić se povredio u finišu treće deonice, kada je pao i nije mogao da se osloni na nogu, posle čega je iznet sa terena,a  tada je stradalo koleno koje je povredio u januaru, takođe na večitom derbiju.

Brzo je reagovao medicinski tim Zvezde, posle čega su Topiću pomogli da izađe sa terena, a on se na klupu Zvezde kasnije tokom poslednje četvrtine vratio u civilu.

"Nikola ima problem sa istim kolenom. Morati na magnetnu rezonancu, pa ćemo u utorak utvriditi tačno stanje", rekao je trener Zvezde Janis Sferopulos posle meča.

Sa druge strane, Sport Klub iz izvora bliskih igraču saznaje da će mladi plejmejker crveno-belih ovog puta morati na operaciju i da je za njega, po svemu sudeći, sezona završena.

Dodaje se da je kod Topića došlo do oštećenja kolateralnog ligamenta i meniskusa desnog kolena, upravo onog koje je povredio 4. januara u trećem duelu s Partizanom ove sezone zbog čega je pauzirao tri i po meseca.

Crveno-beli još uvek se nisu zvanično oglasili o stanju Topića.

Podeli:

Komentari 48

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 48

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu