Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 22.10.2018.

17:07

Jovanović pred Budućnost: Da iskoristimo svako šansu

Trener FMP Vlada Jovanović rekao je da je Budućnost favorit u predstojećem meču ABA lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Jovanović pred Budućnost: Da iskoristimo svako šansu
Foto: Starsport

"Idemo u goste evroligašu koji u svom sastavu ima mnogo kvalitetnih igrača. Imali su nekoliko utakmica u poslednjih desetak dana, ali su oni ekipa koja je tako sastavljena da može pruža kvalitetne partije na dva fronta", rekao je Jovanović.

Košarkaši FMP-a gostuju ekipi Budućnosti u poslednjoj utakmici četvrtog kola ABA lige i pokušaće da upišu prvu pobedu u Podgorici posle deset godina.

"Favoriti su, ali mi želimo da odigramo najbolje što možemo i probamo da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže. Za tako nešto biće potrebno puno uložene energije hrabrosti i koncentracije tokom svih 40 minut", rekao je trener tima iz Železnika.

FMP je na početku nove sezone u regionalnom takmičenju upisao dve pobede i poraz, a isti skor ima i šampion ABA lige.

"Posle pobede nad Cibonom, naporno smo radili... Budućnost je ekipa sa odličnim individualcima i biće nam potrebna velika koncentracija i čvrstina u odbrani. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe kako bi izborili što povoljniji rezultat", rekao je košarkaš FMP Stefan Momirov.

Utakmica se igra od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve