Nova vest
Košarka

Subota, 20.10.2018.

11:12

Milojević: Čvrsto stojimo na zemlji, idemo korak po korak

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je pobeda protiv Olimpije velika i naveo da njegovi košarkaši čvrsto stoje na zemlji bez obzira na učinak u ABA ligi.

Izvor: LN

Autor: LN

Milojević: Čvrsto stojimo na zemlji, idemo korak po korak
Foto: Starsport

Mega je posle produžetka pobedila Olimpiju sa 81:77 i posle četiri kola ima maksimalan učinak u ABA ligi.

"Velika pobeda za moju ekipu. Način na koji smo trijumfovali je stvarno fantastičan. Ima dana kad niste raspoloženi napadački, međutim odbrana i energija su nam vratili ono što nam napad nije dao", rekao je Milojević.

Mega je katastrofalno šutirala, ali je to nadoknadila dobrim ofanzivnim skokom i teranjem protivnika na veliki broj izgubljenih lopti.

"Imali smo 30 ofanzivnih skokova, a defanzivno smo bili sjajni u drugom poluvremenu. Sveli smo Olimpiju na 15 poena u trećoj četvrtini, na 11 u poslednjoj deonici i samo tri u produžetku. Kad igramo takvu odbranu pobeda dođe kao nagrada. Bez obzira na to što imamo četiri pobede i što delimo prvo mesto na tabeli, čvrsto smo sa obe noge na zemlji. Idemo korak po korak, želimo da se nadigravamo sa svakim i vidimo gde smo u ovoj ligi", kazao je Milojević.

Milojevićevi izabranici u narednom kolu gostuju Mornaru 28. oktobra u verovatno najvećem testu da ostanu neporaženi do sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve