Nova vest
Košarka

Četvrtak, 11.10.2018.

13:27

Da li ste videli luđi preokret u košarci? VIDEO

Košarkaši Fuenlabrade napravili su neverovatan preokret protiv Bamberga u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Da li ste videli luđi preokret u košarci? VIDEO
Foto: Screenshot/Twitter/Chema de Lucas

Tim iz Španije gubio je sa osam poena na 48 sekundi do kraja i za tako kratak period uspeli su da okrenu meč i slave u Nemačkoj.

Fuenlabrada je za kratko vreme uspela da postigne 15 poena, a ono što je najluđe poslednja tri poena su došla posle trojke uz zvuk sirene.

Jan O'Liri dao je nadu španskom sastavu na 47 sekundi do kraja, pošto je nakon njegovog koša van linije 6,75 razlika bila -5, 82:77.

Fuanlabrada morala je da pravi faul, pa su na liniju za slobodna bacanja poslali Tajrisa Rajsa koji je pogodio jedno od dva, 83:77. U narednom napadu gostiju Tomas Beljas je pogodio uz faul i na 32 sekunde do kraja rezultat na semaforu bio je samo -3, 83:80.

Rajs je na 26 sekundi do isteka igre pogodio slobodna bacanja, a Kristijan Ejenga je nekoliko sekundi kasnije ubacio trojku, 85:83. Usledila je penal završnica, a na dve sekunde do kraja viđen je spektakularan pogodak za tri poena Fransiska Krusa. Uživajte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve