Nova vest
Košarka

Sreda, 19.09.2018.

19:13

Čanak: Traumatično je bilo u Španiji, ali stvaramo ekipu

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak kaže da je njegova ekipa i dalje "u stvaranju" i da situacija "nije sjajna", ali su ciljevi uvek najviši.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Čanak: Traumatično je bilo u Španiji, ali stvaramo ekipu
StarSport

"Partizan je ekipa u stvaranju, sa dva stranca bez iskustva igranja u Evropi. Lišeni smo najiskusnih igrača. Situacija trenutno nije sjajna, ali sam siguran da će ekipa igrati sve bolje kako vreme bude odmicalo", rekao je Čanak na konferenciji za novinare.

Partizan će u četvrtak od 18.00 u Laktašima igrati protiv Mornara u četvrtfinalu Superkupa ABA lige, dok će se od 20.30 sastati Budućnost i Igokea.

"Kada se izađe na teren, svakako se ide na pobedu, nema pitanja želje i motiva. Mornar nam je dužnik, pobedili su nas u poslednja tri duela. Očekujem kvalitetnu i neizvesnu utakmicu", kazao je Čanak.

On je naveo da Superkup ABA lige dolazi posle "traumatične turneje po Španiji" i biće bez Bandže Sija i kapitena Novice Veličkovića.

"Ima još nekih sitnih problema sa povredama. Na dan utakmice ćemo videti kakva će biti situacija", dodao je trener Partizana.

Po njegovim rečima, ciljevi Partizana su uvek najviši.

"Partizan je Partizan i ima obavezu, pogotovo da u domaćim takmičinjema bude konkurentan. Cilj u ABA ligi je jedno od prva četiri mesta, da bismo mogli da se borimo za trofej, a u Evrokupu da bude konkurentan", rekao je Čanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve