Nova vest
Košarka

Sreda, 13.06.2018.

18:42

Navijaču za guranje Micića 15 meseci suspenzije

Navijač Lijetuvos Ritasa koji je ušao na teren i odgurnuo srpskog košarkaša Vasilija Micića, suspendovan je na 15 meseci prisustva svim sportskim događajima.

Izvor: LN

Autor: LN

Navijaču za guranje Micića 15 meseci suspenzije
STARSPORT/Pedja Milosavljevic

Incident se dogodio tokom drugog meča finalne serije litvanskog prvenstva, kada je jedan od navijača Ritasa odgurnuo Žalgirisovog plejmejkera.

Micić je nakon jednog polaganja fauliran, te je inecrijom završio u blizini tribina na kojima su se nalazili navijači protivničke ekipe, od kojih je jedan izleteo van ograđenog prostora.

Taj 'nesrećni' navijač je grudima odgurnuo Srbina, a zbog toga neće smeti da prisustvuje svim sportskim događajima, ne samo košarkaškim, koji budu održavani u Litvaniji u narednih 15 meseci.

Najčudnije od svega je bilo to što redari meča nisu izbacili pomenutog simpatizera iz hale, već je on ostao da prati meč do samog kraja, a tu odluku je žestoko kritikovao generalni menadžer Žalgirisa Paulius Motejunas.

Pored petnaestomesečne zabrane, on će morati da plati i kaznu od 85 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve