Nova vest
Košarka

Nedelja, 20.05.2018.

19:43

Enis brojao do 30, Popović 10/15 za tri, dobar i Bjelica

Bivši igrači Crvene zvezde Dilan Enis i Milko Bjelica, članovi Saragose, izgubili su od Fuenlabrade (108:102) koju je predvodio fantastični Marko Popović.

Izvor: LN

Autor: LN

Enis brojao do 30, Popović 10/15 za tri, dobar i Bjelica
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Saragosa je uprkos porazu opstala u ACB ligi, jer je Bilbao poražen na domaćem terenu od Mursije (82:73).

Uz pomenuti Bilbao, najjaču ligu Španije napustiće i Real Betis za koji nastupa srpski košarkaš Rade Zagorac.

Bivši plejmejker Crvene zvezde Dilan Enis meč je završio sa 30 poena (10/16 iz igre) i pet skokova, dok je Milo Bjelica upisao 19 poena. Ovakve partije bivših crveno-belih nisu bile dovoljne za trijumf, jer ih je nadmašio Hrvat Marko Popović sa 34 poena (10/5 za tri!).

Još jedan bivši plej Zvezde Nikola Radičević u porazu Granke od Estudijantesa (88:75) za za šesnaest minuta u igri šutirao je 0/7, a upisao jednu asistenciju.

Dejan Todorović iz Bilbaa nije uspeo da ostavi kakve takve šanse svojoj ekipi za opstanak u ligi, ali je bio jedan od najefikasnijih igrača ekipe sa 11 poena, ali bez ijedne uhvaćene lopte ili asistencije.

Svi učesnici druge lige Španije od sledeće sezone su poznati, a za poslednja dva mesta u doigravanju boriće se Andora, Tenerife (36 bodova) i Mursija (34).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve