Nova vest
Košarka

Četvrtak, 17.05.2018.

22:44

Micić: Protiv ekipe Željka Obradovića ni ne sme drugačije

Vasilije Micić, plejmejker Žalgirisa, kaže da je potajno priželjkivao plasman na Fajnal for u Beogradu, ali da nije bio previše uveren da će se to i ostvariti.

Izvor:

Autor:

Micić: Protiv ekipe Željka Obradovića ni ne sme drugačije
StarSport

"Zapravo je trenutak kada smo sleteli i bio onaj kada sam se suočio sa realnom situacijom, u smislu da sam imao veliku želju da se ovo dogodi na početku sezone. Opet, iskreno, nisam previše verovao jer je bilo tako daleko, ali sada kada se obistinilo mislim da jedna reč najbolje opisuje sve – neverovatno", rekao je Micić.

Ekipa Šarunasa Jasikevičusa otvoriće takmičenje u Beogradskoj Areni u petak od 18 časova duelom sa aktuelnim prvakom Evrope Fenerbahčeom.

"Ključ je igrati do kraja, iako to zvuči pomalo zargonski, ali zaista takva situacija kada igrate sa Fenerom. Oni igraju izuzetno čvrsto, tvrdo i sa maksimalnom koncentracijom tokom svih 40 minuta, što je uostalom i nešto prepoznatljivo kada je u pitanju Željko Obradović. A, upravo je meč s njima u jednom delu sezone bio najbolji pokazatelj za nas koliko možemo, tada smo i uhvatili ritam, počeli da pobeđujemo", istakao je Micić, a potom se osvrnuo i na odos sa Markom Gudurićem, nekadašnjem saigračem iz Crvene zvezde:

"Marko je jedan vrhunski momak, pa zato ni ne treba da komentarišem njegove igračke sposobnosti. Zaista smo bliski i mnogo mije drago zbog svega što mu se desilo i zbog svega što je postigao tako mlad, što nikako nije mala stvar za nas".

U drugom polufinalu, takođe u petak, sastaju se moskovski CSKA i madridski Real.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve