Nova vest
Košarka

Utorak, 08.05.2018.

10:23

Janakopulos o Obradoviću: Fener ima najboljeg trenera u Evropi

Dimitris Janakopulos, predsednik Panatinaikosa, smatra da je Željko Obradović najbolji trener u Evropi.

Izvor:

Autor:

Janakopulos o Obradoviću: Fener ima najboljeg trenera u Evropi
Janakopulos, prvi s desna, i Obradoviæ (EPA/SPYROS CHORCHOUBAS)

Kontroverzni predsednik 'Zelenih' govorio je za grčki radio 'Sport 24' o predstojećem Fajnal foru u Beogradu (od 18. do 20. maja), gde će titulu braniti upravo Žocov Fenerbahče, a izazivači su Žalgiris, moskovski CSKA i madridski Real.

"Žalgiris je pružio ogroman napor i sigurno je da mogu do samog kraja. Fenerbahče ima najboljeg trenera u Evropi, CSKA ogroman budžet i Dimitrisa Itudisa, a Real Madrid je najtrofejniji klub na svetu", istakao je Janakopulos.

Ne tako davno, Dimitris je govorio da je najtrofejniji stručnjak u istoriji elitnog takmičenja – koji će u Beogradu igrati za svoju jubilarnu desetu titulu – "mrtav za njega", a ni ovoga puta nije propustio da potkači čelnike Evrolige s kojima mesecima unazad vodi otvoren 'rat'.

"Nadam se da ćemo gledati zanimljiv Fajnal for i da će najbolji tim pobediti. Mi smo morali da dobijemo obe utakmice u OAKA Areni, ali nismo uspeli u tome. Ipak, ja i dalje verujem da nam je bilo mesto u Beogradu, da nije bilo nekih iza kulisnih radnji, van parketa", zaključio je.

Program u Beogradskoj areni otvoriće CSKA i Real, a u večernjem terminu sastaće se Fenerbahče i Žalgiris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve