Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 07.05.2018.

15:31

Janakopulos: Evroliga mora da mi oprosti kazne

Dimitris Janakopulos, vlasnik Panatinaikosa, izjavio je da je spreman da obustavi rat sa Evroligom ako mu čelnici takmičenja oproste kazne koje su porpisane.

Izvor: LN

Autor: LN

Janakopulos: Evroliga mora da mi oprosti kazne
YTSS@Olympiacos B.C

Janakopulos je više puta kažnjavan ovev sezone, prvo zbog javnih ispada na Instagramu, a onda i zbog kršenja kazne o zabrani dolaska na utakmice.

"Veoma smo razočarani Evroligom. Ne tretiraju nas sa poštovanje, kako na terenu tako i van njega. Nadam se da ćemo doći do rešenja, ali Bartomeu mora da promeni stav prema nama", rekao je Janakopulos.

Vlasnik Panatinaikosa pričao je i o potencijalnom izlasku PAO iz Evrolige, i rekao kako to jeste moguće, ali da on ne želi da do tako drastične mere i dođe.

"U slučaju da napustimo Evroligu pad u finansijama će biti ogroman. Poštovanje i skromnost su, ipak, iznad svega. Ako budemo morali da se povučemo snosićemo posledice neko vreme, ali ćemo uspeti da se snađemo. Međutim, ne mislim da do toga mora da dođe. Evroliga mora da shvati njene greške i da promeni svoj režimski stav, jer kroz razogvor možemo sve da rešimo", izjavio je Janakopulos za grčki radio "Sport 24".

Dimitris je spreman da smiri strasti, ali da bi do toga došlo Evroliga prvo mora da napravi presedan i oprosti novac koji im je Grk dužan zbog kršenja svoje zabrane.

"Evroliga mora da mi oprosti kazne koji su mi propisane posle mojih komentara na Instagramu. Sve je počelo nezasluženom kaznom. Ako sve kazne budu povučene, Panatinaikos će napraviti ne jedan, već mnogo koraka u nazad. Ako Evroliga želi da dođe do najboljeg mogućeg rešenja, to treba da se uradi", zaključio je kontroverzni Janakopulos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve