Nova vest
Košarka

Sreda, 11.04.2018.

10:20

Ročesti: Treba da gubimo treću četvrtinu da bismo dobili meč

Plejmejker Crvene zvezde Tejlor Ročesti rekao je da drugi meč protiv Budućnosti najteži koji su igrali i da Budućnost još nije videla Zvezdino najbolje izdanje.

Izvor: B92

Autor:B92

Ročesti: Treba da gubimo treću četvrtinu da bismo dobili meč
StarSport

Crveno-beli su slavili u utorak uveče sa 69:59 u tesnom meču i u finalnoj seriji ABA lige sada imaju nerešen skor 1-1.

Serija se nastavlja u petak, a Budućnost i Zvezda idu u Podgoricu.

"Kao prvo, hteli smo da dobijemo obe utakmice i nismo završili posao kod kuće kako smo hteli, ali najvažnije je da ne idemo odavde bez pobede. Vrlo važna utakmica za nas, došli su ovde da pobede, igrali su sa samopouzdanjem i dobili su jednom. Ovo je bila najteža utakmica, dali smo važna slobodna bacanja i to nam je trebalo", rekao je Ročesti posle meča.

Zvezda je u prvoj utakmici na poluvremenu vodila, razliku povećala početkom treće četvrtine posle čega je usledio pad. Drugi duel je doneo drugačiji scenario pa Ročesti u šali kaže da možda treba gubiti u trećoj deonici.

"Košarka je vrlo zabavna, u prvom meču smo dobijali, vodili smo osam u trećoj, pa možda treba da gubimo poene u trećoj četvrtini da bismo pobedili. Ali ima uspona i padova, ali pozovemo tajm aut, imamo samopouzdanja u sebe kao ekipu tokom ove sezone, navijači nam pomognu, vratimo se i pobedimo", kaže Ročesti.

"Moramo da analiziramo šta smo uradili, ima mnogo toga da se popravi. Oni još uvek nisu videli ono najbolje kako možemo da igramo pa je glavni cilj za nas da budemo na svom najvišem nivou i moramo to da im pokažemo", naglasio je plej Zvezde.

Prva utakmica u ponedeljak, druga u utorak, treća već u petak, a četvrta dan nakon toga.

"Svakog dana trening i utakmica, skupa pet utakmica za sedam dana, prilično ludo, ali navijači zaslužuju najbolje, a i mi to želimo. Najvažnije je da oba tima to shvate. Izađemo i radimo ono što najbolje znamo", kaže Ročesti koji u "Morači" može da kaže da je 'svoj na svome'.

"Biće sigurno dobra atmosfera. To mi je hala nacionalnog tima Crne Gore, pa znam i kakvi su navijači i da će biti spremni. Dobijaju mnogo utakmica kod kuće i očekuju pobedu, ali to i mi očekujemo protiv koga god da igramo jer smo lideri ABA lige", poručio je Amerikanac sa crnogorskim pasošem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve