Nova vest
Košarka

Subota, 31.03.2018.

11:30

Feldin: Možemo sa najjačima, Dončić bi trebalo da bude prvi pik

Bek Crvene zvezde Džejms Feldin rekao je da je njegova ekipa i pored poraza od Real Madrida pokazala da može da igra sa najjačima.

Izvor:

Autor:

Feldin: Možemo sa najjačima, Dončić bi trebalo da bude prvi pik
StarSport

"Izgubili smo ali smo pokazali da možemo da igramo sa velikim ekipama. Imamo velike ciljeve, ovo je priprema za ponedeljak. Spremni smo da se borimo, večeras smo pokazali koliko žestoko možemo da se borimo protiv Mornara, to je za nas finale", rekao je Feldiin.

Crveno-beli zgubili su u Beogradu od Reala 82:79 trojkom Luke Dončića u poslednjoj sekundi utakmice.

"Bio sam u uglu, pazio da moj igrač ne dobije loptu, a Dončić je pogodio težak šut. On je dobar igrač i trebalo bi da bude prvi pik na NBA draftu. Neverovatno je kako igra protiv mnogo starijih igrača", dodao je Feldin.

Zvezda će u ponedeljak igrati protiv Mornara iz Bara, treću utakmicu plej-ofa ABA lige i ako pobedi plasiraće se u finale.

"Publika je večeras donela energiju, ako budemo ovako igrali u ponedeljak sigurno ćemo pobediti. Imamo ciljeve, ovo je korak napred".

Upitan šta njegova ekipa mora da radi protiv Mornara, Feldin je odgovorio: "Da damo loptu Tejloru (Ročestiju)".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve