Nova vest
Košarka

Utorak, 20.02.2018.

16:15

Đorđević: U velikim klubovima kao što je Bajern cilj su titule

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević osvojio je s Bajernom kup Nemačke, a to je bila prva titula minhenskog kluba u ovom takmičenju od 1968. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Đorđević: U velikim klubovima kao što je Bajern cilj su titule
Starsport

"Ni ja nisam znao taj podatak, rekli su na dan utakmice. Važna je stvar za klub i za sve koji sa žarom rade na tome i za sve nas koji to radimo na terenu. Mislim da su u velikim klubovima kao što je Bajern takve titule cilj. Bila je jako dobra utakmica, sa naše strane odigrana sa karakterom i verom da možemo do trofeja. Neki igrači su se opteretili važnošću, neki ranije nisu imali iskustvo takvih utakmica i samo na njima mogu da uče. Sada je dobar momenat, atmosfera i hemija koju smo izgradili dala je rezulat i potvrdu da je ovo pravi put. To su mala zadovoljstva pored samog trofeja", rekao je Đorđević koji je na pitanje o ambicijama kluba rekao da je ovakav ishod bio negde zacrtan i pre početka sezone.

A Bajern igra zaista dobro i ne zna za poraz mesec i po dana još od početka godine i utakmice sa Torinom u Evrokupu.

"Mi ne bežimo od toga, ja ne bežim od toga. Smatram da svako treba takvom klubu da doprinese radom, željom, poštovanjem i da obavezama i odnosom prema radu dođemo do takvih utakmica koje odlučuju o titulama", kaže Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve