Nova vest
Košarka

Sreda, 07.02.2018.

12:37

Kikanović: Odličan odnos sa "delijama", pustimo Omića na miru

Elmedin Kikanović, košarkaš francuskog Monaka, rekao je da mu je bila čast igrati za Crvenu zvezdu i da nema potrebe da se širi negativna priča oko Alena Omića.

Izvor: B92

Autor:B92

Kikanović: Odličan odnos sa
Starsportphoto/Kikanoviæ u dresu Zvezde 2008. godine

Bosanskohercegovački košarkaš za crveno-bele nastupao je od 2007. do 2010. kada je klub bio u daleko težoj situaciji nego sada.

"Bilo mi je izuzetno lepo i nosim lepe uspomene iz tog perioda. To je bio moj prvi strani angažman, mada nisam nikad doživljavao Beograd kao inostranstvo. Crvena zvezda je klub s ogromnom tradicijom i velikom armijom navijača, pa mi je bila čast biti deo jednog takvog kluba tri godine", rekao je Kikanović za "Al Jazeera balkans".

Elmedin je kao veoma mlad došao u Beograd (19g) i u klubu se zadržao do 22. godine.

"Odnos s navijačima tokom sve tri godine igranja u Crvenoj zvezdi bio je odličan. U tom trenutku situacija u klubu je bila daleko od idealne, klub je bio pritisnut finansijskim problemima, ali podrška navijača nikada nije izostala", kaže Kikanović.

Kikanović je istakao da nije imao problema sa navijačima, a potom je prokomentarisao i novog igrača Zvezde Alena Omića.

"Nemam poseban komentar na pitanje o Alenu Omiću. Niko ne piše o tome da mu je 90 posto navijača Zvezde aplaudiralo i pružilo podršku, a da je u utakmici s Partizanom doživeo ovacije. Nema potrebe da se širi negativna priča. Pustimo ga da na miru radi ono što najbolje zna", rekao je Elmadin Kikanović.

Omić je na debiju za Crvenu zvezdu u Pioniru dobio mnoštvo uvrede od strane vatrenih navijača, koji su potom istakli transparent na kojem je pisalo "Hvala upravi za radost i titule, dok igra ko ne treba na nas ne računajte".

Za razliku od njih, ostatak hale mu je pružilo podršku, baš kao i svakom drugom igraču Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve