Nova vest
Košarka

Utorak, 16.01.2018.

22:36

"Delije" vređale Markovića: Ma to je normalno...

Košarkaš Himkija Stefan Marković rekao je posle pobede Himkija da se njegova ekipa nije predala i objasnio da ne zamera navijačima zbog uvreda.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Foto: Starsport

Himki je u 18. kolu Evrolige bio bolji sa 79:70 od Crvene zvezde, a Marković je posle jednog duela sa Lesorom došao "na zub" domaćih navijača.

"Znali smo šta nas čeka, prelep je ambijent. Uvek je lepo igrati u takvoj atmosferi. Ovde dođeš i uživaš košarkaški, ne igra se pred praznim tribinama. Nismo se predali kad su otišli na 10 razlike. Obično tad prelome meč i odu i na više od 20, ali nismo se predali", rekao je posle utakmice Marković.

Himki je preokrenuo u drugom poluvremenu i naročito u poslednjoj četvrtini iskoristio odličnu igru Šveda i pad u ekipi Zvezde da upiše pobedu. Kada god bi Marković primio loptu, čekali su ga zvižduci i uvrede sa tribina.

"Ma, dobro. To je normalno, ne postavlja se pitanje. Neće sigurno da navijaju za mene, igram za protivnički klub. Normalno je da mi zvižde. Većina navijača voli da igra u tim uslovima, bolje je to nego prazne tribine. Ja sam uživao. Pokazao sam svoje lice, borio se za klub za koji igram i to je to. Niti se ljutim niti bilo šta", kaže Marković koji je i sam prema jednoj grupi navijača nepristojno gestikulirao pri ulasku u tunel.

Objasnio je da je reč o prijateljima koji navijaju za Zvezdu i da su to ustaljene međusobne prozivke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve