Nova vest
Košarka

Utorak, 16.01.2018.

22:22

Alimpijević: Nismo mogli da kontrolišemo Šveda

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da njegova ekipa nije imala snage u drugom delu da se suprotstavi Himkiju.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Alimpijević: Nismo mogli da kontrolišemo Šveda
StarSport

Pad energije je po njegovom mišljenju uzrok poraza Zvezde kod kuće 79:70, od Himkija u 18. kolu Evrolige.

"Situacija je vrlo jasna, u prvom delu smo primili 31 poen, u drugom 48. Izgubili smo energiju da se borimo protiv ekipe kao što je Himki i nismo uspeli da iskontrolišemo Šveda u drugom poluvremenu. Definitivno se vidi se ozbiljan energetski pad i niko osim Ročestija i donekle Dangubića u prvom delu nije mogao da odgovori. Ne možemo kada se toliko odbrambeno istrošimo da se suprotstavimo i dođemo nekih lakih poena", rekao je Alimpijević novinarima posle utakmice.

"Ovakav ritam, gde smo praktično bez treninga, vrlo je težak za nas i pre ili kasnije se odrazi na nas u ABA ili Evroligi. Sutra idemo već za Izrael, a potom igramo protiv MZT. Vrlo težak januar, možda neke stvari iz decembra daju danak u januaru", rekao je on.

Trener Zvezde je kazao da je Pero Antić neće putovati u Izrael na meč protiv Makabija.

"Pero je bio povređen i to nije jedini igrač sa sitnim povredama. Ima više igrača... To vidite i sami, vidite da se dešavaju neke stvari koje su atpične za određene igrače", zaključio je Alimpijević.

Nakon 18 odigranih kola Zvezda ima skor od sedam pobeda i 11 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve