Nova vest
Košarka

Petak, 29.12.2017.

09:00

Zvezda u Milanu za kraj uspešne godine

Košarkaši Crvene zvezde, u poslednjem meču u godini, u 15. kolu Evrolige gostuju Armaniju u Milanu.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda u Milanu za kraj uspešne godine
Getty Images

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević očekuje da njegov tim prikaže dobru partiju.

Crveno-beli u Milanu završavaju veoma uspešnu 2017, u kojoj je osvojena tripla-kruna - Kup Radivoja Koraća, ABA liga i Superlige, i to će im biti čak 82 meč u godini.

"Posle serije dobrih treninga i perioda oporavka očekuje nas gostovanje u Milanu. Za Armani je karakteristično da je to ekipa koja ide trenutno ispod svojih očekivanja, sudim na osnovu toga kako je formiran tim, stručni štab i koliko je novca uloženo. Verujem da će do kraja sezone učiniti sve da udju u borbu za prvih osam mesta jer za to realno imaju kapacitet u sjajnom igrackom kadru", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Kao najbolje pojedince italijanskog velikana izdvojio je Endrjua Gaudloka, Vladimira Micova i Džordana Tiodora.

"Pomenuti tri dovoljno govori o njihovim ambicijama i kvalitetu. Njihov tim je u potpunosti poprimio italijanski stil igre uprkos tome što je sačinjen od internacionalaca. Karakteristiše ih igra u tranziciji, puno dobrih rešenja u prvih 10 sekundi napada i moramo da učinimo sve da iskontrolišemo njihovu igru u tranziciji", naveo je Alimpijević.

Utakmica se igra od 20.45 u Mediolanum forumu u Milanu.

Efes, za koji nastupa srpski košarkaš Vladimir Štimac, će pokušati da pobedi Bamberg i da pred svojim navijačima prekine seriju od četiri uzastupna poraza.

Može li Efes konačno do pobede? U goste mu dolazi Bamberg, a kvota na keca je 1,60. Pogledajte sve MOZZART kvote za duel u Istanbulu.

CSKA iz Moskve gostuje Baskoniji, a kvota na strašni CSKA je 1,50. Ako verujete da će ih Španci zaustaviti, kec je 2,85. Pogledajte sve MOZZART kvote za ovaj meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve