Nova vest
Košarka

Četvrtak, 28.12.2017.

21:46

Pjaniđani: Zvezda po skokovima najbolja u Evropi

Trener Milana Simone Pjaniđani rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Crvene zvezde u Evroligi mora da nametne svoj tempo igre.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Pjaniđani: Zvezda po skokovima najbolja u Evropi
Photo by Boris Streubel/Bongarts/Getty Images

On je dodao da Milano mora da spreči ofanzivne skokove crveno-belih ako želi da upiše pobedu.

Italijanski klub dočekuje Zvezdu u petak u 15. kolu Evrolige.

"Igramo protiv velikog tima. Zvezda je najbolji tim u Evroligi u ofanzivnim skokovima... Za nas je važno da uhvatimo što je više moguće lopti i da nametnemo naš tempo igre. Obično kada nametnemo naš tempo, mi igramo dobro i protiv najboljih timova i kod kuće i na strani. Moramo da nametnemo naš tempo i sprečimo njihove skokove", rekao je Pjaniđani za sajt Evrolige.

On je rekao da italijanski klub želi da pobedom završi godinu i tako dokažu sebi da može da igra dobro protiv svake ekipe.

"Želimo da završimo godinu s pobedom i tako da dokažemo sebi da nismo daleko od ostalih najboljih timova. Do sada smo bili u stanju da svima budemo konkurenti, a sada to želimo da pretvorimo u pobede", kazao je Pjaniđani.

Armani je trenutno 14. sa četiri pobede i 10 poraza, dok je Zvezda na 12. mestu sa pet pobeda i devet poraza.

Utakmica je na program u petak od 20.45 u Milanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve