Nova vest
Košarka

Četvrtak, 28.12.2017.

10:45

Dejan Radonjić – kako se kalio crveno-beli čelik

"Kada klubu vratiš slavu, navijaču veru a igraču samopouzdanje, onda si više od trenera, onda si Dejan Radonjić".

Izvor: B92

Autor:B92

Dejan Radonjić – kako se kalio crveno-beli čelik
Foto: StarSport

Ovim rečima su svojevremeno navijači Crvene Zvezde čestitali treneru Dejanu Radonjiću rekordnih 276 mečeva na klupi voljenog kluba, i ove reči su, priznaćete, ipak nešto više od pukog sevdaha.

U poslednjih nekoliko godina, klub sa Malog Kalemegdana napravio je veliki iskorak i nakon više decenija postao ponovo bitan igrač kako na regionalnoj, tako i na evropskoj sceni.

Danas, evroligaški mečevi Crvene zvezde redovno dobijaju epitet "utakmice nedelje", a momci u crveno-belom su u minulih pet sezona svojim navijačima više puta dali povod za slavlje.

"Za četiri godine i tri meseca, bilo je mnogo toga, i lepog i manje lepog. Gledam svaki meč na TV. Pratim, navijam...moja deca idu na utakmice, a ja sam pred televizorom. Imaju... imamo dobar rezultat, i nadam se da ćemo tako nastaviti. Nadam se da ćemo ostvariti sve ambicije do kraja sezone", kaže Radonjić u intervjuu za Vice.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve