Nova vest
Košarka

Utorak, 05.12.2017.

16:23

Evroliga: Zvezda se iz Arene vraća u Pionir

Crvena zvezda obaveštava javnost da će veći broj mečeva koje kao domaćin igra u Evroligi odigrati u hali 'Aleksandar Nikolić', umesto u Beogradskoj areni.

Izvor:

Autor:

Evroliga: Zvezda se iz Arene vraća u Pionir
StarSport

"KK Crvena zvezda mts ovom prilikom obaveštava javnost da će veći broj mečeva u Beogradu do kraja ligaškog dela, igrati u nekadašnjem Pioniru, odnosno dvorani koja nosi ime po legendi srpske i jugoslovenske košarke, i jednom od osnivača KK Crvena zvezda – Aleksandru Nikoliću", navodi se na sajtu crveno-belih.

Poseta na mečevima srpskog i regionalnog šampiona u elitnom takmičenju nešto je manja nego ranijih sezona, pa je uprava tima sa Malog Kalemegdana odlučila da je svakako bolje da hala bude krcata, nego polu prazna – što će gostima svakako otežati posao.

Crveno-beli u petak od 19 časova dočekuju Anadolu EFES u jedanaestom kolu Evrolige, posle velike pobede u Madridu protiv Reala u prošlom kolu.

Ekipa Dušana Alimpijevića nalazi se na deobi od 12. do 15. mesta sa tri pobede i sedam poraza, dok isti učinak ima i EFES, kao i još tri ekipe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve