Nova vest
Košarka

Nedelja, 03.12.2017.

20:05

Mačvan blizu tripl-dabla, Jović osam asistencija

Minhenski Bajern je protiv Jene ostvario osmu uzastopnu pobedu u Bundesligi rezultatom 85:78, a najbolji na parketu u timu Saše Đorđevića je bio Milan Mačvan.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Mačvan blizu tripl-dabla, Jović osam asistencija
Getty Images

Ekipe su se smenjivale u vođstvu, Jena je imala i 11 poena prednosti u drugoj deonici (45:34), ali je utakmica u finišu bila neizvesna.

Bajern imao prednost od tri koša 81:78, a kapiten Srbije je ubrzo nakon toga došao do lopte koju je izgubio Imanuel Mekilroj i postigao pogodak kojim je osigurao pobedu svoje ekipe.

Mačvan je uz devet poena uhvatio i deset skokova i imao osam asistencija pa mu je malo falilo do tripl-dabl učinka, dok je plej Srbije i Bajerna Stefan Jović imao osam uspešnih dodavanja i osam poena.

Gotovo čitava ekipa Bajerna je postigla između osam i deset poena, a samo je Hobs malo odskočio i dao 14.

Na poraženoj strani je dominirao Džulijus Dženkins koji je ubacio 24, a trojica Boulin, Ali i Rejes Napoles su imali po 11.

Bamberg je razbio Bon sa 83:65, Luka Mitrović nije igrao, Ulm je bio siguran protiv Mitldojčera 93:76, a Frankfurt protiv Gete sa 77:56. Ludvigsburg je savladao Getingen sa 93:61.

Bajern je prvi u Nemačkoj sa 11 pobeda iz 12 utakmica, Alba je druga sa dve pobede manje, a Bamberg je peti sa sedam pobeda i četiri poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve