Nova vest
Košarka

Sreda, 15.11.2017.

17:27

Mijailović: Drugi klubovi žele loše Partizanu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović istakao je da protivnici žele loše njegovom klubu i da svojim izjavama pokušavaju da ga sabotiraju.

Izvor: B92

Autor:B92

Mijailović: Drugi klubovi žele loše Partizanu
Foto: StarSport

Proteklih nedelja se dosta u medijima pričalo o dolasku Radeta Zagorca u Humsku 1, a u centru pažnje je pre svega bila Crvena zvezda koja je pokušavala da ga dovede prošle sezone.

"Pojedini klubovi s kojima se takmičimo i pojedinci svoj uspeh zasnivaju na tome tako što žele loše Partizanu. Da se ne desi neki dobar transfer ili mi učinimo nešto dobro u Partizanu da bi oni bili kvalitetniji. Ja ću se uvek truditi da isključivo Partizan bude uspešan i jak tako što ćemo mi raditi kvalitetno i što ćemo igrati dobru košarku i beležimo dobre rezultate. Neću da utičem da komšijski klubovi igraju loše, a mi sa prosečnom igrom budemo najbolji. Ne, nego ćemo igrom da budemo najbolji. Ulažemo veliku energiju u sve ovo. Želim podršku, pre svega crno-bele javnosti da nam da poršku da sprovedemo ovaj projekat", rekao je Mijailović.

Mijailović nije želeo da direktno kaže koji su to klubovi koji žele loše Partizanu.

"Videli ste izjave proteklih dana, ja nisam ni na jednoj konferenciji dao neku lošu, negativnu izjavu za druge klubove, za druge igrače, trenera koji je u drugom klubu. Ne želim da kažem da je to samo Crvena zvezda, ali KK Partizan dolazi u situaciju da zbog jedne izjave, neću da kažem kakva je, bude kažnjen nekoliko hiljada evra. Ako imamo dvostruke aršine za klubove koji se takmiče u istim pravilima onda to ne prija klubu. Ne želim nikoga pojedinačno da prozivam, želim svim klubovima, Zvezdi, Budućnosti svima sve najbolje, ali najviše Partizanu. Pre svega ću se svojim radom truditi da bude bolje Partizanu, a ne da urušavamo tuđi sistem svojim izjavama, napadima da bi nama bilo bolje. To je pogrešan sistem, dovoljno je teška situacija za sve u srpskom sportu, većina kluba je na ivici egzistencije. U većini klubova je veća želja od realnosti", dodao je predsednik Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve