Nova vest
Košarka

Utorak, 07.11.2017.

08:53

"Grobari" pogodili Alimpijevića upaljačem

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević pogođen je tokom večitog derbija upaljačem u glavu.

Izvor:

Autor:

StarSport

Klub sa Malog Kalemegdana će u utorak tražiti zvaničan izveštaj sa utakmice kako bi utvrdio da li je sudija Milivoje Jovičić uneo taj incident u zapisnik, jer tvrdi da ga je video i uzeo predmet kojim je pogođen mladi trener.

"Trener šampiona ABA lige Dušan Alimpijević zadobio lakšu povredu jer je tokom meča pogođen tvrdim predmetom u glavu. KK Crvena zvezda mts je pregledom video materijala već utvrdio da je jedan od sudija, Milivoje Jovčić, na utakmici video taj incident i uzeo predmet kojim je pogođen naš trener. Već u utorak klub će zatražiti zvaničan izveštaj sa utakmice, kako bi se videlo da li su sudija Jovčić i delegat Krneta uneli u zapisnik ovaj događaj, kao i "kišu" predmeta koja je uletela na teren prema igračima Crvene zvezde", navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Srpski i regionalni šampion slavio je kao gost protiv večitog rivala Partizana u prvom ovosezonskom derbiju (100:84), a 'Grobari' su u nekoliko navrata, nezadovoljni sudijskim odlukama, zasuli parket tvrdim predmetima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve