Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 30.10.2017.

11:28

Nova povreda Lučića, sledi duža pauza?

Krilni košarkaš Srbije Vladimir Lučić nikako nema sreće. Nova povreda koja bi mogla da potraje duže zadesila je osvajača srebra sa Evrobasketa.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Nova povreda Lučića, sledi duža pauza?
Getty Images

Lučić je u utakmici minhenskog Bajerna i Frankfurta povredio zglob i iznet je sa terena posle tri minuta i odvezen u bolnicu.

Tim Aleksandra Đorđevića je pobedio sa 72:60, ali je pobeda bila pirova jer direktor tima Marko Pešić kaže da mu početne informacije ne deluju dobro.

"Nemam dobar osećaj, mislim da će pauza biti duža", rekao je Pešić za nemačke medije.

To će biti veliki udarac za Bajern imajući u vidu Lučićevu dobru formu i 16 poena koje je pre samo nekoliko dana ubacio Hapoelu iz Jerusalima. Pešić smatra da su igrači koji igraju za reprezentacije mnogo više potrošeni i navodi da je to jedan od razloga povrede Lučića.

"Nije bio na istom nivou energije", kaže Pešić. Bavarce prvo očekuje utakmica protiv Budućnosti u Evrokupu, slede Alba, Ređo Emilija i Galatasaraj, a tim Saše Đorđevića će fizički biti na velikom ispitu do kraja sezone.ž

Lučić će vrlo verovatno propustiti kvalfikacije za Svetsko prvenstvo koje se igraju krajem novembra ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve