Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 17.07.2017.

15:35

KK Crvena zvezda – kako bez Dejana Radonjića?

Veliki broj navijača Crvene zvezde verovao je u novu istorijsku godinu, istovremeno se pribojavajući šta bi moglo da usledi na Malom Kalemegdanu.

Izvor: B92

Autor:B92

KK Crvena zvezda – kako bez Dejana Radonjića?
Foto: StarSport

I, tako je i bilo – u oba slučaja. Crvena zvezda osvojila je drugu triplu krunu u poslednje tri sezone, da bi koliko narednog dana krenuo da se događa, pogotovo kada je srpski sport u pitanju, neminovno.

Na sportskim portalima širom Evrope redom su počele da se pojavljuju vesti da određeni velikani sa Starog kontinenta žele najbolje igrače srpskog i regionalnog šampiona.

A kako i ne bi? Momci Dejana Radonjića su u jednom trenutku bili najmoćnija ekipa kontinenta, priredivši pravo novogodišnje 'ludilo' svim ljubiteljima košarke. Redom su padali madridski Real, tada aktuelni prvak Evrope moskovski CSKA, onda i Žalgiris, Fenerbahče i Makabi, odnosno za kraj Baskonija i Panatinaikos.

Istovremeno, Zvezda je dominirala u ABA ligi, osvojen je i još jedan Kup Radivoja Koraća, ali je ipak najimpozantnije bilo to što je na svakom novom meču 'iskakao' neki novi pojedinac, uvek stavljajući tim i, pre svega, cilj – na prvo mesto.

Više u temi našeg Nemanje Đorđevića KK Crvena zvezda – kako bez Dejana Radonjića?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve