Nova vest
Košarka

Subota, 01.07.2017.

09:30

Luka u Bambergu: Ovde bolje razumeju sport

Bivši kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović i zvanično je predstavljen u Bambergu, s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Izvor:

Autor:

Luka u Bambergu: Ovde bolje razumeju sport
brosebamberg.de

"Pričao sam s nekim saigračima koji su odigrali više utakmica od mene na terenu Bamberga. Svi su oduševljeni atmosferom, ne samo u dvorani, već i duhom grada. Grad je mnogo manji od Beograda, ali su svi ludi za košarkom, u pozitivnom smislu. Slični su navijačima u Beogradu, ali imam utisak da se u Bambergu sport bolje razume. Nije reč samo o tome da svi žele da njihov tim pobedi, već žele da i da gledaju dobru košarku", rekao je Mitrović za klupski sajt.

Dvadesetčetvorogodišnji krilni centar napustio je Mali Kalemegdan posle pet godina, tri sezone je bio kapiten, a u dresu srpskog i regionalnog šampiona osvojio je po tri titule u ABA i Košarkaškoj ligi Srbije, kao i četiri trofeja Kupa Radivoja Koraća.

"Više sam tip tihog momka, koji voli da priča i filozofira o košarci. Na parketu sam 'ol-araund' igrač. Nisam vrhunski košgeter, ali mogu da poentiram kada je važno", zaključio je Luka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve