Nova vest
Košarka

Subota, 17.06.2017.

15:15

Zvezda – borba sa titanima, milionima i realnošću

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda – borba sa titanima, milionima i realnošću
StarSport

Dok su se košarkaši Crvene zvezde spremali za početak plej-ofa i pokušaj da treći put u nizu stignu do titule šampiona Srbije, na društvenim mrežama proširio se apel neimenovane grupe navijača tima sa Malog Kalemegdana.

Na njihovu inicijativu, a u saradnji s upravom srpskog i regionalnog šampiona, pokrenuta je akcija pod nazivom – "Doniraj i dominiraj", u kojoj se pozivaju svi Zvezdaši da pomognu voljenom klubu – novčanim donacijama.

Većina navijača crveno-belih verovatno nije pridavala previše značaja ovoj priči, gledajući na nju na kao još jedan gest svih Zvezdaša, smatrajući da je sve to donekle normalno.

Međutim, nešto više od dve nedelje kasnije, samo dva časa pošto je osvojena druga tripla kruna u poslednje dve sezone, odnosno još ranije obezbeđen još jedan nastup u Evroligi, predsednik kluba Nebojša Čović je, na improvizovanoj konferenciji za štampu na beogradskoj tvrđavi, skrenuo pažnju na finansijsku situaciju u klubu.

Opširnije o burnom letu koji je pred Crvenom zvezdu čitajte u tekstu našeg Nemanje Đorđevića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve