Nova vest
Košarka

Petak, 09.06.2017.

19:05

Evropa je prošlost – Raduljica opet ide u Kinu

Reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica je posle rastanka sa Armanijem iz Milana našao novi angažman – vraća se u Kinu.

Izvor: B92

Autor:B92

Evropa je prošlost – Raduljica opet ide u Kinu
screenshot

Kako su preneli mediji, izdanak škole FMP će karijeru nastaviti u Đijangsu Dragonsima, a to će mu biti drugi boravak u Kini, s obzirom na to da je 2014. godine nastupao za Šandong, da bi nakon toga postao član Minesota Timbervulvsa.

Srpski centar se nije proslavio u Milanu, ako uostalom i celokupna ekipa Armanija, koja pod vođstvom hrvatskog trenera Jasmina Repeše nije uspela da ostvari ni delić zacrtanih ciljeva.

U takvim okolnostima Raduljica nije uspeo da pokaže svoj kvalitet, koji poslednjih godina demonstrira na svakom okupljanju reprezentacije Srbije, tako da je rastanak bio neminovan.

Đijangsu Dragonsi će biti 12. klub u karijeri 29-godišnjeg centra, koji bi trebalo da bude udarna igla pod obručima selektora Aleksandra Đorđevića na Evropskom prvenstvu koje se od 31. do 17. septembra igra u Finskoj, Rumuniji, Izraelu i Turskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve