Nova vest
Košarka

Utorak, 21.03.2017.

15:50

Sferopulos: Zvezda je izgubila samo jednom...

Trener Olimpijakosa Janis Sferopulos rekao je da njegovi košarkaši moraju biti spremni za tešku utakmicu protiv Crvene zvezde u Evroligi.

Izvor:

Autor:

Sferopulos: Zvezda je izgubila samo jednom...
StarSport

"Zvezda je odličan tim. Poslednjih nekoliko meseci igra odlično, tako da moramo da budemo spremni za tešku utakmicu", rekao je Sferopulos uoči utakmice u Beogradu.

Zvezda i Olimpijakos će se u sredu sastati u 27. kolu Evrolige.

Sferopulos je kazao da je srpski klub pokazao kako dobro igra na domaćem terenu.

"Kod kuće su pobedili ekipe kao što su Fenerbahče, CSKA i Real Madrid, a izgubili su samo jednom u poslednjih osam utakmica na svom terenu. Moramo da budemo veoma koncentrisani i spremni", kazao je trener grčkog kluba.

Nastup Vasilisa Spanulisa i Meta Lodžeskog je upitan, a Sferopulos je naveo da će u poslednjem trenutku odlučiti da li će njih dvojica igrati protiv Zvezde.

Košarkaš Janis Atinau rekao je da su njegovi saigrači i on svesni kvaliteta Zvezde.

"Zvezda igra posebno dobro pred svojim navijačima i kontroliše ritam kroz odbranu. Moramo da budemo koncentrisani svih 40 minuta. Želimo pobedu kako bismo imali prednost domaćeg terena u plej-ofu", rekao je Atinau.

Utakmica će se igrati u sredu od 19.00 u Beogradskoj areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu