Nova vest
Košarka

Nedelja, 08.01.2017.

14:15

Radonjić: Uvek je zanimljivo igrati protiv Mege

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 18 časova u dvorani u Sremskoj Mitrovic gostuju ekipi Mega Leksa, u okviru 17. kola ABA lige.

Izvor: SM

Autor: SM

Radonjić: Uvek je zanimljivo igrati protiv Mege
StarSport

Crveno-beli posle velike pobede u Kaunasu i izuzetno napornog povratka iz Litvanije nastavljaju takmičenje u ABA ligi sa prošlosezonskim rivalom u finalu ovog regionalnog takmičenja

Trener crveno-belih Dejan Radonjić pred ovaj duel kaže da šampiona ABA lige dočekuje mlada, talentovana ekipa koja stiče i dodato iskustvo igrajući utakmice u međunarodnom takmičenju.

"Imali smo jako naporan povratak iz Kaunasa, praktično smo proveli besanu noć, uz autobus promenili smo dva aviona do Beograda. U ovakvom ritmu utakmica, videćemo kako će se to odraziti na kvalitet igre u predstojećem meču. Ekipa Mega Leksa u svom sada prepoznatljivom sistemu ima nekoliko igrača sa izuzetnim potencijalom, koje čeka velika karijera. Takođe, uz igranje u ABA ligi, ekipa Mege ove sezone igra i međunarodno takmičenje, FIBA LŠ, kroz koje su sigurno napredovali. Očekuje nas interesantna utakmica, kao što je bio čest slučaj kada smo igrali sa ekipom Mege", izjavio je Radonjić.

Košarkaš Ognjen Dobrić očekuje dobar i kvalitetan meč.

"Nismo imali puno vremena da sredimo utiske nakon utakmice sa Žalgirisom, posebno nakon teškog puta i povratka iz Kaunasa. Očekuje nas dobar meč sa dobrim timom Mege, koji je ove sezone iskusniji i za igranje u međunarodnom takmičenju. Jasno je da ćemo morati da odigramo čvrsto, koncentrisano i kvalitetno, kako bi stigli do dobrog rezultata za nas", zaključio je Dobrić.

Utakmica Mega Leks - Crvena zvezda mts igra se u ponedeljak od 18 časova u dvorani "Pinki" u Sremskoj Mitrovici, uz direktan prenos na TV Arenasport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve