Nova vest
Košarka

Četvrtak, 01.12.2016.

19:20

Uniks nastavio sa pobedama, Armani sa porazima

Košarkaši Uniksa pobedili su u Kazanju milanski Emporio Armani u desetom kolu Evrolige – 100: 79 (35:24, 22:12, 16:26, 27:10).

Izvor: SM

Autor: SM

Uniks nastavio sa pobedama,  Armani sa porazima
Getty Images/ Roman Kruchinin

Kit Lengford, predvodio je svoj tim do treće pobede sa ubačenih 25 poena, a imao je četiri skoka i isto toliko asistencija. Pored njega, najefikasniji su bili Panin Vadim koji je ubacio 18 i Artjom Parahovski sa dva poena manje.

Španac Kvino Kolom za 29 minuta koliko je proveo na parketu meč završio sa devet poena, šest skokova i 12 asistencija.

S druge strane, Džamel Meklin bio je najefikasniji sa 16 poena i tri skoka, a pratili su ga Riki Hikman koji je dodao 12, imao četiri skoka i tri asistenciji, i Zoran Dragić i Rakim Sanders sa po deset.

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica proveo je 13 minuta na parketu i meč završio sa osam poena, dok je Milan Mačvan za 22 minuta imao učinak od sedam poena .

Gostujući tim je otvorio meč sa šest poena viška, ali je to bila jedina prednost na utakmici.

Posle toga ovaj duel je u potpunosti pripao Uniksu koji je skoro tokom celog meča imao dvostruku presnot, a najveći je stekao u samoj završnici kada je meč zavšen sa +21.

U narednom kolu Unikas gostuje Olimpijakosu, dok ekipa iz Milana dočekuje prvoplasiramog na tabeli, moskovski CSKA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu