Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.09.2016.

23:41

Fener gost na 70. rođendanu Rabotničkog

Turski Fenerbahče, u kojem igra najuspešniji makedonski košarkaš Pero Antić, biće gost Rabotničkog 30. septembra, javila je agencija MIA.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Fener gost na 70. rođendanu Rabotničkog

Navodi se da će revijalna utakmica sa vicešampionom Evrope biti deo obeležavanja 70 godina skopskog tima, koji je svojevremno bio deo jugoslovenske prve lige.

Makedonska državna agencija prenosi da je tu informaciju potvrdio Pero Antić.

"Zvanično! Gledamo se 30. Septembra u Skoplju. Fenerbahče – Rabotnički. Nešto novo za sve istinske ljubitelje košarke. Drugi tim Evrope protiv mog matičnog kluba i to na njegov 70. rođendan. Ne možete da poželite više”, napisao je Antić na društvenim mrežama.

U prijateljskoj utakmici protiv šampiona Turske i viceprvaka Evrope, publika će moći da vidi novi tim Rabotničkog, u čijim redovima će biti Djordi Čekovski, Dimitar Mirakovski i Vlado Ilievski. Ekipu će sa klupe voditi trener Marin Dokuzovski. Oni su svi sa Antićem bili deo makedonske reprezentacije koja je osvojila červrto nesto na Evropskom prvenstvu 2011.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve