Nova vest
Košarka

Sreda, 31.08.2016.

09:56

Dženkins u Beogradu: Sve ostalo nije važno...

Čarls Dženkins, američki bek, sleteo je u Beograd i već u toku dana priključiće se novim/starim saigračima u Crvenoj zvezdi.

Izvor:

Autor:

Dženkins u Beogradu: Sve ostalo nije važno...
kkcrvenazvezda.rs

Popularni Đenka nosio je dres crveno-belim sa velikim uspehom od 2013. do 2015. godine, postavši za to vreme ljubimac navijača i osvojivši Aba ligu, nacionalni šampionat i dva Kupa Srbije.

"Mnogo sam srećan što sam ponovo u Beogradu i Crvenoj zvezdi. Nema priče, sledi nam veliki rad jer nas čekaju i velike obaveze u Evroligi i ostalim takmičenjima. Sve ostalo sada nije važno, probleme ćemo rešavati u hodu. Dobro znam šta se od mene očekuje, i ja dobro znam šta da očekujem u Crvenoj zvezdi, od trenera, saigrača, uprave... Uostalom to je i jedan od razloga zašto sam se vratio ovde jer me za Beograd, Srbiju, ljude u njoj, klub, navijače, vezuju izuzetne uspomene...", rekao je po dolasku u Beograd Čarls Dženkins.

U utorak su Večernje novosti objavile informaciju da bivši igrač Golden Stejt Voriorsa, Filadelfija 76ersa i Armanija iz Milana ne želi da se stavi na raspolaganje Dejanu Radonjiću dok mu se ne isplate dugovanja iz prvog mandata u klubu sa Malog Kalemegdana, ali to izgleda nije bio slučaj.

Osim Dženkinsa, dvostruki uzastopni srpski i regionalni šampion doveo je i Ognjena Kuzmića u na poziciji centra, ali se očekuje dolazak još trojice igrača na pozicijama 'jedan-dva', 'četiri' i 'pet'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve