Nova vest
Košarka

Nedelja, 31.07.2016.

19:29

Stodemajer neće u penziju, igra u Izraelu?

Penzionisani košarkaš NBA Amare Stodemajer neće tako lako okenuti leđa košarci, pošto će karijeru nastaviti u Hapoelu iz Jerusalima, piše Sportando.

Izvor: SM

Autor: SM

Stodemajer neće u penziju, igra u Izraelu?
Getty Images

Iskusni košarkaš koji će u novembru napuniti 34 godine, potpisaće jednogodišnji ugovor sa izraelskim klubom i posle završene karijere u NBA nastaviće je u evropskoj, u svom klubu, čiji je suvlasnik od 2013. godine.

Da to nije ništa čudno izjavio je bivši igrač NBA pre dve godine za američke medije, kada je nagovestio da bi nekada mogao da zaigra u Izraelu.

Nikada ne možete predvideti budućnost, ali ako budem imao prilike da igram izaelsku ligu i da i dalje budem zdrav, to će biti sjajno", izjavio je Stodemajer.

Momka sa Floride je 2002. na draftu izabrao Finiks za koji je uspešno igrao do 2010. godine, potom je je pet godina proveo u Njujork Niksima, da bi poslednje dve sezone igrao u Dalasu i Majamiju, ali zbog mnogobrojnih povreda nije bio na očekivanom nivou.

Iako nije više dominatna ličnost kakav je nekada bio, njegovo znanje i iskustvo biće važni za tim iz Jerusalima koji je 2015. osvojio ligašku titulu, a naredne sezone igraće i u Evrokupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve