Nova vest
Košarka

Subota, 16.04.2016.

00:15

Bolnica u Mega Leksu: Zagorac i Luvavu "u autu"

Kapiten Mega Leksa Rade Zagorac i jedan od najboljih igrača u sezoni Timoti Luvavu su povređeni i pod znakom pitanja su za nastavak sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Bolnica u Mega Leksu: Zagorac i Luvavu
StarSport

Kako je saopštio klub iz Sremske Mitrovice, Zagorac je povredio rame i propustiće humanitartnu utakmicu u subotu u Kraljevu protiv Partizana, dok Luvavu ima velikih problema sa skočnim zglobom i nije sigurno da li će se oporaviti do početka finalne serije ABA lige.

Zagorac je propustio dobar deo sezone u ABA ligi zbog loma ruke, ali se potom u sjajnom stilu vratio i bio jedan od ključnih igrača u polufinalnoj seriji regionalnog takmičenja u kom je Mega Leks savladao favorizovanu Budućnost i plasirao se u finale.

Sa druge strane, povreda Luvavua i eventualno odsustvo iz finalne serije će biti veliki udarac za ekipu trenera Dejana Milojevića, s obzirom na to da su van ekipe već Ognjen Jaramaz i Aleksandar Aranitović, zbog teških povreda, kao i centar Alfa Kaba.

Prva utakmica u duelu srpskih timova koji će odlučiti novog šampiona ABA lige na programu je u četvrtak 28. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve