Nova vest
Košarka

Utorak, 08.03.2016.

14:55

KK CZ: Incident protiv PAO donosi prazne tribine

Crvena zvezda još jednom je upozorila navijače da će u slučaju novog ispada utakmicu protiv Darušafake u top-16 fazi Evrolige igrati pred praznim tribinama.

Izvor: B92

Autor:B92

KK CZ: Incident protiv PAO donosi prazne tribine

Crveno-beli u petak treći put ove sezone igraju u Kombank areni, a gostuje im slavni Panatinaikos u jednom od ključnih mečeva u borbi za plasman među osam najboljih.

"Naš klub očekuje još jedan veliki organizacioni izazov, nakon mečeva sa Strazburom i Fenerbahčeom u Areni, kao i protiv Efesa u Vršcu. Meč sa Panatinaikosom je vrlo važan za ambicije i želje kluba da napravi korak više, i plasira u Top8 Evrolige. Bilo kakvo bacanje predmeta u teren i upotreba lasera sada i automatski znači igranje protiv Darušafake pred praznim tribinama", navodi se na sajtu šampiona Srbije i ABA lige.

Iz Zvezde poručuju da bi voleli da se na meču sa Atinjanima ponovi atmosfera kakva je bila i ranije kada se igralo u najvećoj dvorani na Balkanu.

"Atmosfera koju su naši navijaci stvarali na utakmicama sa Realom, Himkijem, Lokomotivom u dvorani "Aleksandar Nikolić"” se i dalje prepričava širom Evrope. Sada želimo da, ponovo, kao na utakmicama sa Budiveljnikom, UNIKS-om, Realom, Barselonom, Galatasarajem i Olimpijakosom, pokažemo da možemo da napunimo Kombank Arenu do poslednjeg mesta i stvorimo atmosferu koja igračima biti veliki vetar u leđa, uz lično prisustvo prvog čoveka Evrolige Đordija Bertomeua", dodaje se u saopštenju.

Utakmica 9. kola E grupe top-16 faze između Crvene zvezde i Panatinaikosa igra se od 20 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve