Nova vest
Košarka

Utorak, 01.12.2015.

00:14

Radonjić: Dobra reakcija na pobedu u EL

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad Cibonom (75:58) u ABA ligi da je zadovoljan i igrom i rezultatom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

On je pohvalio borbenost i veliku želju za dokazivanjem Rajana Tompsona, koji ne igra prema očekivanjima iako je doveden kao veliko pojačanje.

"Reakcija posle pobede nad Realom bila je dobra, a ne kao ranije kada beležili poraze. Imali smo dobru i čvrstu odbranu, kontrolisali igru i rezultat, mislim da smo uspeli i minutažu da iskontrolišemo. Uspeli smo da dođemo do visokog rezultata posle mnogo slobodnih bacanja. Zahvalio bih navijačima, nadam se da će dvorana biti još punija u narednom meču", rekao je Radonjić na konferenciji za medije posle meča.

Trener Cibone Slaven Rimac rekao je da je Crvena zvezda zasluženo došla do trijumfa u večerašnjem meču u Pioniru.

"Zvezda je igrala onoliko koliko joj je bilo potrebno da zabeleži pobedu, koja ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Mi smo par puta promašili neke zicere i penale, previše i onda nije moguće parirati Zvezdi u Pioniru. Preostaje nam da se okrenemo drugim mečevima i pokažemo kvalitet", rekao je Rimac.

Zvezda se nalazi na deobi druge pozicije sa Cedevitom i Mega Leksom sa učinkom 9-3, dok je Cibona na deobi od 10-13. mesta sa 4-8.

Crveno-beli u sledećem kolu gostuju Krki, 7. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve