Nova vest
Košarka

Utorak, 03.11.2015.

10:10

Musli za B92: Sazreo sam, rado se sećam Laktaša

Nekako je na mala vrata otišao u Španiju, obukao dres Manrese, a Dejan Musli momentalno je pokazao da potpuno pripada najjačoj ligi u Evropi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Proglašen je za igrača meseca u Endesa ligi, pa druga inostrana odiseja 24-godišnjeg centra za sada teče kao u bajci.

U intervjuu za B92 Musli je govorio o početku sezone, istakao da ne voli mnogo da gleda u prošlost, mada smo se dotkali i perioda u Partizanu i prošle sezone sa Megom. Takođe, razgovorali smo o reprezentaciji, košarkaškim uzorima, napretku...

“Prezadovoljan sam svime u klubu, i saigračima i stručnim štabom. Najviši cilj jeste da budemo među osam ekipa i da se plasiramo na Kup kralja, ali generalno nema mnogo pritiska“, počinje Musli priču za B92.

Posle četiri kola Manresa ima skor 2-2, a na kontu je mogao da bude i trijumf više.

“U nedelju smo nesrećno izgubili od Huventuda, primili smo trojku u završnici i posle smo imali šut za pobedu, a oni su svake godine u prvih šest-sedam ekipa. Da smo slavili, bio bi to fantastičan start, ali i ovako je više nego dobro. Sada idemo dalje, gostujemo Gran Kanariji. Endesa je jedna od najjačih liga u Evropi, važi za najjaču. Stvarno jeste tako, sada sam se i uverio u to, mnogo je jakih timova i kvalitetnih igrača. Bukvalno svako svakog može da dobije, izuzetna je liga“.

Kompletan razgovor sa Dejanom Muslijem pročitajte u našoj rubrici INTERVJU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve