Nova vest
Košarka

Subota, 03.10.2015.

19:20

Radonjić: Vreme će pokazati naše domete

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan ubedljivom pobedom protiv ekipe Budućnosti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Crveno-beli su u 2. ruzndi ABA lige savladali Budućnost sa 83:62, a Radonjić je rekao da ekipa još uvek pokušava da se uigra.

„Igrali smo težak meč protiv Mege i znali smo da dolazi tim sa velikim ambicijama. U prvom delu su se osetili tragovi tog meča i da je potrebno da budemo čvršći i koncentrisaniji. Budućnost se držala, u trećoj četvrtini dobra igra i pobeda sa određenim parametrima koji su zadovoljstvo - 23 asistencije, 59 odsto za tri. Napravili smo prednost da imamo prostora da razmišljamo ako budemo morali da vodimo računa o razlici u međusobnim duelima. Mora da se radi, ekipa mora malo i da diše, za to nema vremena, što zbog utakmica, što zbog treninga do Evrolige. Tek tada dolazimo do perioda kada ćemo imati više prostora da nešto uradimo i vidimo sta možemo. Budućnosti puno sreće da ostvare svoje želje i ambicije ako im se ukaže šansa."

Da li Zvezda zaslužuje više navijača?

„Naši navijači nas prate i oni su najbolji, nemam zamerke“, dodao je Radonjić, a na pitanje da li ga raduje bolja igra rekao je:

„Odigrali potrebne stvari da bismo odigrali bolje i sada se stiče utisak da je to više od onoga što se pričalo. O nekim iznenađenjima u igri drugom prilikom. U drugom poluvremenu su laki poeni doneli samopouzdanje i to nam je omogućilo da igramo lepše za oko nego što je to izgledalo protiv Mege.“

Da li Zvezda ima veće domete nego što se prvo mislilo?

„Videćemo, mnogo toga se pričalo i prošle i pretprošle sezone, treba da vidimo to. Maltene smo sa igračima koji su tu radili jedan mogući trening, a ima zadovoljstva. Kompletni nijedan, u tim uslovima funkcioniše sve odlicno. Koji su nam dometi, vreme će da pokaže. Koja je svrha takmičenja ako se sve zna.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve