Nova vest
Košarka

Subota, 03.10.2015.

15:48

Milojević: Partizan dolazi u teškom trenutku

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da gostovanje Partizana u okviru drugog kola ABA lige dolazi u teškom trenutku za njegov tim.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Duel Mege i Partizana igra se u nedelju od 17 časova u Sremskoj Mitrovici, a domaći tim će biti značajno oslabljen, pošto Milojević ne može da računa na povređene Radeta Zagorca, Alfu Kabu i Nikolu Ivanovića.

Obe ekipe će u tom meču tražiti voj prvi trijumf u ABA ligi ove sezone, pošto je Mega poražena na gostovanju Crvenoj zvezdi sa 76:70, dok je Partizan izgubio od Metalca u Valjevu sa 67:64.

Meč sa Partizanom nam dolazi u veoma teškom momentu. Imamo puno problema. Nikola Ivanović sigurno neće igrati, uz Zagorca i Kabu, dok je Janković pod velikim znakom pitanja i velike su šanse da će i on preskočiti utakmicu. Ovako veliki peh sa povredama možemo da prebrodimo samo maksimalnim zalaganjem u odbrani i da preko nje gradimo put do pobede. Situacija jeste teška, pogotovo kada govorimo o najmlađoj ekipi ABA lige. Ipak, po nepisanom pravilu baš u takvim okolnostima iskoči neko drugi i odigra odličan meč a u našem timu je dosta igrača koji imaju kvalitet to da urade“, rekao je Milojević.

Milojević se potom osvrnuo i na protivnika u nedeljnom meču.

Partizan je kasno kompletirao tim i sigurno da mu treba još vremena za uigravanje. Ali, na gostovanju u Valjevu je pokazao da će igrati dobru i čvrstu košarku zbog čega očekujem veoma tvrd i neizvestan meč. Verujem da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta i da publika u Sremskoj Mitrovici neće propustiti priliku da uživa u odličnoj košarci“, naglasio je Milojević.

Ognjen Jaramaz je istakao da će se on i saigrači potruditi da odigraju što bolji meč u nedelju.

Mislim da smo odigrali dobru utakmicu na startu sezone, koju smo nažalost izgubili. Daleko veći problem predstavlja teška povreda Radeta Zagorca koji će biti van terena tri meseca. Rade je naš kapiten i ima izuzetan doprinos na terenu. Kakva god da bude situacija sa povredama, verujem da imamo talentovan i kvalitetan tim da nadomestimo izostanke. Skupićemo se i potruditi da odigramo što bolji meč u nedelju kako bi publika u Sremskoj Mitrovici uživala u košarci. Nadam se najboljem mogućem ishodu – pobedi”, istakao je Jaramaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve