Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 03.08.2015.

13:45

WNBA: Ana odlična u pobedi Sparksa

Srpska košarkašica Ana Dabović nastavila je sa odličnim partijama u WNBA ligi i u trijumfu svojih Los Anđeles Sparksa nad San Antonio Starsima sa 80:78.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Dabovićeva je za 20 minuta na terenu upisala 13 poena, četiri asistencije i jedan skok, a bila je jedna od junakinja preokreta svog tima.

Tim iz Los Anđelesa je u jednom trenutku gubio sa 13 poena razlike, ali su na tri minuta do kraja Sparksi napravili seriju od 9:0, u kojoj je Ana učestvovala sa pet poena, i poveli sa 78:71.

Usledilo je novo buđenje Starsa, ali je Kendis Parker blokirala šut Džije Perkins za izjednačenje u poslednjim trenucima utakmice.

Najbolja u trijumfu Sparksa bila je Parkerova sa 17 poena, 11 skokova, pet asistencija i četiri blokade, dok je Alana Bird dodala 15 poena i sedam asistencija. Na drugoj strani, Perkinsova je predvodila Teksašanke sa 24 poena.

Naredna utakmica Dabovićevu i saigračice očekuje u utorak, kada će im rivalke biti košarkašice Minesota Linksa. Los Anđeles Sparks trenutno drže peto mesto na ‘Zapadu’ sa pet pobeda i 14 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve