Nova vest
Košarka

Subota, 14.03.2015.

11:44

Obradović: Bolji smo u gostima

Trener Fenerbahčea Željko Obradović ponosan je na igrače zbog pobede nad Olimpijakosom, istakavši da je njegov tim bolji u gostima nego kod kuće.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Obradović je opet razočarao Pirej, ovaj put je sa Fenerom slavio 73:64 i nastavio borbu sa Olimpijakosom i CSKA za prvo mesto u grupi F Top 16 faze Evrolige.

"Ponosan sam na igrače jer su odigrali odličnu utakmicu. Mi kao tim bolje igramo u gostima nego kod kuće. Vidim mečeve kod kuće kao zamku", rekao je Obradović.

U izjednačenom meču u Pireju, Fener je do sedme uzastopne pobede u EL stigao trojkama Emira Preldžića i Nemanje Bjelice u poslednja dva minuta.

"Igrali smo dobro u odbrani, dobro pomerali loptu u napadu, skupljali ofanzivne skokove i zaustavili njihovu igru iz tranzicije. Momcima sam rekao da je najvažnije da stignemo do plej-ofa, pokušamo da dobijemo tri meča i izborimo Fajnal-for. Tako sam uspeo da ih opustim", dodao je srpski trener.

Fenerbahče do kraja Top 16 faze gostuje dočekuje Emporio Armani, Unikahu, potom gostuje Laboral Kuči, a onda igra gradski derbi sa Anadolu Efesom, takođe kao domaćin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve